Brennenstuhl 1507490

Brennenstuhl 1507490

5 990 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Brennenstuhl Kapcsolóóra digitális kijelzővel (heti program) (1507490)

Megfizethető árak, kiemelkedő kínálat, gyors szállítás!

5 990 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
lumenet.hu
 

Brennenstuhl Kültéri digitális heti időkapcsoló óra konnektorba, 3680W, 20 program, IP44, Brennenstuhl 1507490

9 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
conrad.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 990 Ft

Termékleírás
Digitális heti időkapcsoló óra, IP44, Brennenstuhl

20 program, véletlenszerű kapcsolás és visszaszámlálás funkció
Fröccsenő víz ellen védett, IP44
Gyermekvédelemmel
Véletlenszerű kapcsolás

Kapcsolja tetszőlegesen bármely elektromos készülékét beltérben, vagy kültérben ezen a programozható elektronikus időkapcsoló órán keresztül. 20 kapcsolási program, egy véletlenszerű kapcsolás és egy visszaszámlálás funkció áll rendelkezésre. Beépített akkuk az adatmegőrzéshez.

Jellemzők:
Lehetséges a futó programokm megszakítása · Adatmentés áramkimaradás esetén · Praktikus ház felépítés · Kapcsoló - dugalj kombináció esetén a villanykapcsolót az időzítő háza nem takarja el · Extra nagy kijelző a hét napjai, a 12 és 24 órás kijelzésű óraidő, perc és másodperc illetve a működési mód megjelenítésére.

Műszaki adatok:
Alkalmazás: Fény- és készülékvezérlés · Alkalmazási terület: Kültér · Blokk-képzés: H-P, H-Szo, H-V, H-K-Sze, H-Sze-P, Cs-P-Szo, K-Cs-Szo, V és Szo-V · Időkapcsoló óra típus: Digitális · Kapcsolási ciklus: Heti program · Kapcsolási teljesítmény (max. ): 3680 W · Kapcsolóprogramok száma: 20 · Kapcsolóóra jellemzők: Visszaszámláló funkció, Véletlen kapcsolás funkció · Kivitel: Digitális · Legrövidebb kapcsolási idő: 1 perc · Max. kapcsolási áram: 16 A · Méret, magasság: 125 mm · Méret, mélység: 45 mm · Méret, szélesség: 65 mm · Nyári-/Téli időátállás: Manuális · Szín: Ezüst · Termék típus: Dugalj időkapcsoló óra · További műszaki adatok: max. visszaszámlálási idő 23 óra/59 perc · Védelmi típus: IP44 · Üzemi feszültség: 230 V/AC

Szállítás tartalma:
Időkapcsoló óra nem cserélhető akkuval.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.